Jag är utbildad socionom med många års erfarenhet som arbetsledare inom kommunal verksamhet och kurator inom sjukvården.

Sedan slutet av 1990-talet har jag varit verksam i familjeföretaget Kommunikationsutveckling AB, i olika roller – som vd, som ansvarig för företagets stora nätverk av handledare och allt annat som behöver göras i ett mindre företag.

Kommunikationsutveckling AB är en av Sveriges största arrangörer av UGL-kurser. 2012 såldes företaget till Mgruppen och jag kan nu ägna mig åt det arbete som jag alltid gjort parallellt med uppgifterna som kursarrangör – att utveckla arbetsgrupper och ledare. I det arbetet tar jag med all den erfarenhet jag fått som egen företagare och processkonsult. Jag gör mig bäst när jag får arbeta tillsammans med chefer i ägarledda företag eller mindre organisationer där vi kan påverka och göra skillnad på riktigt.

Jag arbetar också gärna som utbildare inom områdena medarbetarskap och ledarskap. Ledarskapsutbildningarna baseras på konceptet Utvecklande Ledarskap (UL).UTBILDNINGAR/CERTIFIERINGAR

2012 Certifiering GDQ, instrument för grupputveckling, Sandahl Partners
2008 Omcertifierad UGL 2008, Försvarshögskolan
2007 Handledare Förtroendefullt Samarbete/Radical Collaboration
2005 The Human Element
2005 Handledare "Utvecklande Ledarskap", Försvarshögskolan
2005 Certifiering IDI - Interpersonal Dynapics Inventory
2003 NLP Practitioner
2001 Organisationspsykologi, 1-årig utbildning, Business Coaching of Scandinavia
2000 SDI-certifiering, Stamford, England
1998 Konsultutbildning, teambuilding, Risling Partners AB
1995 Psykoterapiutbildning, steg 1, Centrum för Integrativ Psykoterapi
1995 Handledarutbildning UGL, Gällöfsta
1977 Socionomexamen